Lad professionelle klare din gulvafslibning

28 september 2020
Camilla Skøtt

Står du overfor en gennemgribende renovering af din bolig, så er der nogle opgaver, der bare er lettere at overlade til fagfolk, og gulvafslibning er en af dem – men hvad koster en afslibning?

Det er hårdt at slibe gulvet selv, og hvis der er brug for en afhøvling også, kan det endda gå rigtig galt, hvis du ikke er fuldstændig klar over, hvad du laver. Du risikerer at lave slibespor i gulvet, høvle for dybt så der kommer ujævnheder eller ødelægge karme og lister.

Med professionel assistance sikrer du et flot resultat med høj finish. Vi har talt med et landsdækkende gulvfirma for at få en indikation af, hvad en gulvafslibning fra Gulvkanonen koster.

Hvad koster en gulvafslibning?

Hos Gulvkanonen har de ikke faste priser på gulvafslibning. Det er i stedet en individuel vurdering fra gang til gang, hvor de kigger på, hvor mange kvadratmeter gulv, der skal slibes, hvilken stand det er i og hvilken efterbehandling kunden ønsker at give det efterfølgende. 

“Der er flere ting, der spiller ind, når vi skal udarbejde et tilbud, og vi arbejder ikke med standardpriser, fordi vi synes, det ofte ender med at være lidt snyd for kunden, hvis projektet ikke er så omfattende, at standardprisen kan forsvares.”

Der er dog et generelt prisniveau, forklarer Gulvkanonen. ” Som tommelfingerregel kan man sige, at det koster omkring 100 kroner per kvadratmeter af få slebet gulvet, og herefter stiger prisen i forhold til om det også skal høvles samt efterbehandling.

Du vælger selv, om di gulv skal have lak, olie eller sæbe efter en gulvafslibning, og hvis du ikke kender fordele og ulemper ved de forskellige teknikker, kan du få rådgivning hos din gulvmand – det er nemlig vigtigt, at du vælger rigtigt i første omgang, for det kan kun gøres om, hvis du sliber gulvet endnu engang.

Flere nyheder