Grøn varme til lave priser med en luft vand varmepumpe

15 December 2021
Astrid Pedersen

editorial

Hvis dit gamle udtjente olie pille eller gas fyr står for en udskiftning bør du overveje om det er et nyt fyr der skal til, eller om du i stedet skal installere en luft til vand varmepumpe. Der er nemlig mange fordele forbundet ved at foretage dette valg, også selv om det betyder en høj engangsudgift.

Hvad koster luft til vand varmepumpe?

Prisen på en luft til vand varmepumpe kan variere en del alt efter varmepumpens energiklasse og strøm forbrug samt ydeevne og kapacitet. Det er klart at mærke og producent også spiller ind på varmepumpens pris.

Uanset hvilken luft/vand varmepumpe du vælger skal du regne med at skulle lægge et større beløb på bordet til dækning af såvel indkøb som montering og installation af din varmepumpe. Men selv om der ikke er tale om nogen lille udskrivning er det alligevel investeringen værd at skifte til en luft til vand varmepumpe i stedet for at købe et nyt fyr.

image

Med en luft til vand varmepumpe får du nemlig meget mere varme for pengene. Varmepumpens effektive udnyttelse af den tilførte energi giver den nemlig en særlig fordel frem for et fyr. Du kan med en luft til vand varmepumpe nedsætte dit energi forbrug uden at skulle spare på varmen.

Det betyder lavere udgifter til opvarmning af boligen uden at du behøver lukke for det varme vand eller sætte radiatorerne på nul. Og så skåner du samtidig klimaet med dit lave energi forbrug.

Hvor kan jeg købe en billig luft/vand varmepumpe?

Hvis du ønsker at vælge den helt optimale varmepumpe til familiens bolig bør du rådføre dig med et professionelt VVS firma. Hos Amalo kan du få kvalificeret rådgivning angående valg af varmepumpe således at du er sikker på at vælge det helt rigtige produkt som matcher din husstands behov. Klik ind og læs mere på Amalo.dk

More articles