Strikkeopskrifter til kvinder med former

Strikkeopskrifter til kvinder med former

Vi går i øjeblikket efteråret og vinteren i møde med hastige skridt, og de mørke og kolde dage kalder på varme striktrøjer- og jakker, tæpper samt hyggelige timer i sofaen med noget varmt at drikke – og måske også et kreativt projekt? Gør dit vintertøj unikt og helt efter din smag ved selv at strikke det i lige netop dine yndlingsfarver- og former, og vær samtidig sikret hyggeligt tidsfordriv til de lange vinterdage- og aftener. 

Mangler du den helt rette strikkeopskrift?

Fortvivl endelig ikke, hvis du ikke helt kan gennemskue, hvordan du skal gribe dit nye strikkeprojekt an. At strikke et beklædningsstykke i rette form og størrelse er en krævende opgave, som de færreste klarer helt uden gode råd og vejledning. Men der er heldigvis kyndig hjælp at hente. Med en detaljeret og brugervenlig strikkeopskrift hjælpes du godt på vej med strikkeriet, og kan komme godt i havn med dit nye stykke strikketøj – også selvom du har kastet dig ud i et af de mere vanskelige projekter.

Strikkeopskrift til kvinde med former

For blot 50 kroner kan du få fingrene i en strikkeopskrift, der er nem at følge, og dermed få vejledning til at strikke tøj, der passer netop din kropstype. Hos https://www.vigi-strik.dk/ finder du strikkeopskrifter på henholdsvis en bluse og en lang jakke, der er særligt tilpasset kvinder i størrelse 42 til størrelse 52. Bliv klar til vinteren med smart og varmt tøj, der komplimenterer netop din kropsform, og gå de kolde dage i møde med helt unikt tøj, der hverken ligner dine veninders eller dines kollegers. 

Med strikkeopskriften følger klare anvisninger til garnforbrug, løbelængde og vejledning til hvor det nødvendige garn kan anskaffes. Opskrifterne kan købes online, og du er dermed blot få klik fra at være klar til gå i gang med dit strikkeprojekt. God fornøjelse med det!