Køb en ny og sikker bil ved hjælp af et billån

01 juli 2019
Astrid Pedersen
Køb en ny og sikker bil ved hjælp af et billån

For mange familier rundt omkring i det danske land er en velfungerende bil med en høj drift sikkerhed en absolut nødvendighed. Er du og din familie bosat i et område, hvor det er tyndt med offentlig transport, og der er for langt at cykle imellem hjemmet og skolen, jobbet eller institutionen, er det vigtigt, at familien er i besiddelse af et stabilt køretøj eller flere af slagsen.

Det er i mange situationer urealistisk at forestille sig, at hele familiens daglige transport behov i forbindelse med skolegang, arbejde, fritids interesser og indkøb kan klares på anden måde en med en bil, hvis man bor langt ude på landet. Og bilen skal helst være i god stand, så man ikke skal bekymre sig om hvorvidt den lige pludselig står af.

Mere tryghed og bedre økonomi med en ny bil

Hvis man føler sig utryg ved at køre i den gamle bil – for eksempel på grund af det slidte styretøj eller et bremsesystem, som har set bedre dage – er det i sig selv en rigtig god grund til at skifte den gamle bil ud med en nyere model. Ingen ønsker at kompromittere familiens tryghed og sikkerhed på vejene – og da slet ikke, når køreturene er en daglig foreteelse. Men ud over en højere grad af sikkerhed, vil du med en ny bil også opnå større komfort og øget køreglæde – og, ikke mindst, en betydelig besparelse på budgettet.

Nye biler anno 2019 er nemlig særdeles brændstof økonomiske i forhold til deres forgængere på markedet. Og så vil det ikke vælte familiens økonomi at optage et bil lån til formålet.

Hvor kan jeg ansøge om bil lån?

Står du i en situation, som umuliggør såvel hel eller delvis egen finansiering af bil, tilbyder Ikano Bank fordelagtige bil lån uden udbetaling. Du kan ansøge om bil lån på ikanobank.dk

Flere nyheder