Når din E væske er kompatibelt med din e-cigaret

Når din E væske er kompatibelt med din e-cigaret

Hvis der er noget, som er ustyrligt vigtigt, så er det jo, at din E væske passer sammen med din e-cigaret.

Ja, faktisk er det jo noget af det vigtigste, for ellers kan du jo ikke komme til at dampe, og så er pengene jo lidt spildt på enten væsken eller cigaretten, hvis de ikke passer sammen.

Det smarteste at løse dette med er helt klart, at du skifter e-væsken ud, end at du går hen at skulle erhverve dig en ny e-cigaret, medmindre du har flere af samme slags liggende, så du hele tiden er sikker på, at du har mulighed for at dampe, uanset typen af e-væske du har liggende.

Hvorfor skulle ens e-væske dog ikke passe sammen med ens e-cigaret, spørger du måske?

Dette kan vi komme med en meget logisk forklaring til ved at bruge et lignende eksempel.

Hvis du er håndværker og skal lave et givent projekt, så er det jo klart, at man er nødt til at sørge for, at for eksempel skruer og boremaskine passer sammen for lige at tage dette konkrete eksempel.

Dog er det ikke altid, at tilfældet er således. Nogle gange finder man så på en alternativ løsning, men oftest ser man, at årsagen er, at alle remedierne skal være købt af den samme producent for at passe perfekt sammen.

Og så er det jo det tilfælde, hvor ens maskine ikke passer sammen med del-elementerne, fordi den er blevet udfaset fra producenterne, så man ikke længere laver noget, der passer til den.

Således kan ens e-cigaret være blevet gammel, så man ikke længere laver den e-væske-type, der kan komme ned i den.

Eller man kan risikere, at man partout skal have e-væske og e-cigaret fra samme producent, for at de passer sammen og kan bruges aktivt.

Den slags gør man for, at du kan få mest udnyttelse af at dampe, så du ikke skal benytte en e-cigaret, der måske er ineffektiv, eller noget e-væske som ikke udnyttes til fulde.