Hvem skal tage sig af dit fliserens?

01 maj 2019
Anders Lundtang Hansen
Hvem skal tage sig af dit fliserens?

Du har nok tidligere faldet over artikler, der beskriver det praktiske i at bruge fliserens, fremfor at du skal hen at bruge andre fremgangsmetoder, der er mindre effektive og således vil kræve mere tid end ellers forventet.

Men har du overvejet, hvordan du kan gøre det endnu mere effektivt med brugen af fliserens, uden du sådan set selv kommer på arbejde?

Det lyder egentligt lovende, ikke?

Det tænkte vi nok, og nu du alligevel er ved at søge information om, hvilken slags fliserens der er den mest effektive, samt hvordan man bedst benytter det i forhold til tid og effektivitet, så kan du også overveje, om det var værd at bede andre om at gøre det for dig?

Vi hentyder sådan set ikke til, at du skal til at sætte dine børn eller venner til at gøre dine fliser rene med fliserens, men det kunne være, du skulle hyre et professionelt firma til at gøre det?

Måske markerer du her, at det da vil blive for dyrt, men overvej lige som det første, hvor meget mere fritid du ville få ved at hyre andre til at gøre dine flise rene for dig.

Hvis du blandt andet har læst en artikel om, at det er effektivt at bruge en højtryksspuler til at rense fliser med – hvor du enten indsætter fliserens direkte i den, i kombination med vand eller bare skylder efter med fliserens – så tænk på, hvor meget mere effektivt et professionelt firma kan gøre det med endnu vildere udstyr!

Hvis du ligefrem ikke ejer en højtryksspuler er vi netop tilbage ved, at det kommer til at tage lang tid at gøre de fliser rene, hvis du ellers bare skal bruge fliserens og knofedt.

Det er sådan set ikke, fordi fliserens er giftigt eller farligt, at vi foreslår dig at få andre til at gøre det for dig. Det er udelukkende med henblik på de ovenstående argumenter. 

Flere Nyheder