Skal du have malet hjemmet?

27 september 2021
Steffen Hansen

Overvejer du at kaste dig over et større malerprojekt, hvor flere rum skal males? Så er der nogle overvejelser, du bør have med, før du går i gang. Du skal f.eks. tage en beslutning om, hvem der skal gøre det – dig eller et malerfirma?

Dette indlæg er til dig, som overvejer at male dit eget hjem eller finde et malerfirma til jobbet. Læs med her og bliv klogere med et par gode råd på vejen mod et godt resultat. 

Gør-det-selv 

Hvis du gerne selv vil skabe dit DIY projekt, i form af maling af stuen eller soveværelset, så skal du først og fremmest finde de farver, du skal bruge. Den rigtige farve er vigtig at få valgt ud, så du ikke skal stå og male flere gange over en forkert farve. Du kan få farveprøver hos din nærmeste maleforretning, så du kan teste det af på væggene derhjemme. Så er du i hvertfald sikker på, at du ikke laver en fejl i farvevalget. 

Hyr et malerfirma

Du er også godt sikret ved at lade andre om projektet. Professionelle malere ved nemlig, hvordan de skal tilgå sådanne typer opgaver, med det rette udstyr og maling af god kvalitet. En maler er dog ikke helt billig, så du kan med fordel ringe rundt til forskellige malerfirmaer, og høre hvad de kan lave af tilbud til dig.  

Find en maler på nettet

Der er nærmest ikke det, man ikke kan finde på nettet mere. Når du skal finde en maler, så kan du skrive dette f.eks. “Malerfirma Ejby“, og så vil søgningen gennemsøge nettet for bud på malerfirmaer i Ejby. Du kan også bruge internettet her til at læse anmeldelser af de forskellige malefirmaer, som kommer frem i din søgning. Så kan du danne dig et bedre overblik over, hvem har de bedste ratings fra andre kunder og om de kan udføre et godt resultat i sidste ende. 

Flere Nyheder