Køb cykelhjelme til dine børn online

04 January 2022
Astrid Pedersen

editorial

Er familien fast besluttet på at de tohjulede skal luftes mere end de firhjulede i løbet af foråret og sommeren 2022? Så bør du sørge for at al udstyr er i tip top stand inden I trækker jernhestene af stald.

Cyklerne skal være strammet behørigt op og klargjort med fungerende lygter, bremser, reflekser og klokker. Og så skal alle familiemedlemmer være udrustet med solide cykelhjelme.

Hvorfor bruge cykelhjelm?

Du tilhører måske en af de generationer som voksede op helt uden at bruge cykelhjelm i forbindelse med leg og transport. Alle vi voksne, som cyklede gennem barndommen uden cykelhjelm, har taget et eller flere mere eller mindre alvorlige styrt, og er kommet hjem med hudafskrabninger, asfalt eksem eller måske endda en hjernerystelse.

Dengang tænkte man ikke så meget over at cykling uden cykelhjelm faktisk kunne være rigtig farligt. Men nu om stunder ved man bedre.

image

Der skal ikke særlig meget til før et uheldigt fald med hovedet direkte ned i det hårde underlag kan give invaliderende skader i form af hjernerystelse, kraniebrud eller indre blødninger. Et styrt eller en påkørsel kan således få ganske katastrofale, endog fatale, følger. Og derfor bør du sørge for at såvel dit eget som dit barns hoved er beskyttet inden I begiver jer ud i trafikken.

Beskyt barnets hoved med en solid cykelhjelm

Du bør finde en cykelhjelm som passer præcist til barnets hoved. Det er meget vigtigt at du ikke køber barnets cykelhjelm for stor ud fra en betragtning om at så kan barnet vokse i den. En cykelhjelm skal sidde til – og sidde fast. Dette kan betyde at du skal købe ny cykelhjelm hvert år hvis barnet ikke længere kan passe sin gamle cykelhjelm.

Til alt held behøver denne investering ikke at stå dig i en mindre formue. Det er blot et spørgsmål om at finde de billigste cykelhjelme på Cykelhjelm.dk.

More articles