Lingeri fra Love Lingeri sælger vel næsten sig selv

20 January 2021
Anders Lundtang Hansen

editorial

Hvis man kender til lingeri fra Love Lingeri, så ved man også, at det er noget af det bedste, der findes på markedet, så man kunne dårligt forestille sig at vælge noget andet, når man skal købe ind til sig selv eller andre som gaver.

Men det er jo ikke sikkert, at alle andre også kender til det, og derfor er man nok nødt til at markedsføre sig med det, for man kan jo ikke altid regne med, at ens faste kunder fordeler ordet hurtigt nok til, at ens forretning kan vokse sig stor eller endda løbe rundt.

Og så tænker man da, at sådan noget lingeri burde kunne sælge sig selv, for det er jo bare at lave en kampagne med smukke kvinder i lingeri og plastre internettet og det fysiske billede til med de billeder.

Men det er faktisk ikke så let længere.

Der skal en god taktik til for at sælge det

For det første er der kommet meget fokus på kvindekroppen, så det med skønhed kan variere, og man kan så enten få skudt i skoen, at man sælger et urealistisk kvindebillede, eller man forsøger at glorificere en usund levestil.

Desuden skal der heller ikke så meget til, før folk bliver forarget for lidt nøgenhed, og hvis det så også rammer de unge mennesker, som er gode til at komme omkring på nettet, så kan man blive anklaget for at være på grænsen til porno.

Derfor skal man også huske, hvordan man fremviser de kvinder i reklamerne.

Skal man så forsøge at sælge lingeri, hvor man har mænd i lingeri, eller er tiden ikke moden til det endnu?

Selv når man har lavet en god reklamekampagne, der rammer godt, så bliver mange potentielle købere forlegne ved tanken om at skulle købe den slags.

For hvordan ved det lige, at de køber den rigtige størrelse?

More articles