Godt at vide når du køber lingeri

13 January 2021
Maya Hindsberg

editorial

Hvis du er på udkig efter lingeri, kan det være noget af en jungle. Der er mange forhandlere, mange typer, og så er der nogle, der synes, det kan være lidt akavet at skulle ud og se på det i fysiske butikker, for hvad nu hvis du støder på nogle, man kender.

Heldigvis kan sider som love-lingeri hjælpe. Der er mange fordele ved at handle online, det er ofte billigere, der er ikke travlt når du skal prøve det på, og ofte er udvalget også meget større. Det kan altså godt betale sig at overveje at købe lingeri online.

Hvilken type lingeri skal du vælge?

Der er utroligt mange valgmuligheder, når du skal købe lingeri, der er korsetter, corsager, bh’er, braletter, trusser af alverdens type og form, strømper, body suits og meget mere. De fleste undertøjs butikker anbefaler dog, at du starter ud med at finde et flot bh og trusse sæt. Det virker nemlig godt som base, for en lækker lingerigarderobe. Det er også nemt at finde noget, du vil finde dig komfortabel i, hvilket er utroligt vigtigt, hvis det skal have den ønskede effekt. Det er nemlig ikke tøjet, der bær dig, men dig, der bær tøjet, og hvis du føler dig akavet og ukomfortabel, er det også det, du udstråler. 

Find den rette bh

Du skal selvfølgelig finde den rigtige bh. Her er det vigtigste, at du kender din bh størrelse. Pasform og størrelse er nemlig vigtig for både det æstetiske og den personlige komfort. Hvis ikke tøjet passer, kan din partner se det. Hvis ikke du kender din størrelse, kan du evt. gå ind og få den målt i en butik, da det giver dig en god base for at shoppe videre. Derudover bør du også overveje, hvilken bh, der vil gøre mest for din figur. F.eks. vil du ikke have brug for push-up, hvis din barm allerede er fyldig og rund.

More articles