Tips og tricks når du køber lingeri

13 January 2021
Maya Hindsberg

editorial

Det kan være svært at finde rundt i, hvad man skal købe, når man gerne vil udbygge sin lingeri garderobe. Der er mange valg, vil du f.eks. helst købe et bh og trusse sæt, et korset, en corsage, en bralette, chemise, play suit, body suit, hofteholder eller måske noget helt andet? Det er lidt en jungle. Derudover er der også økonomien i det. Man vil gerne have mest muligt for sine penge, eller man vil gerne have den bedste kvalitet, til få penge, det behøver ikke nødvendigvis dække mest muligt. Derudover, så skal man forholde sig til pasform og meget mere. Heldigvis kan meget af det blive lettere ved at købe online.

Køb online

Det kan virkelig betale sig at købe lingeri online. For det første behøver man ikke forholde sig til akavede møder, med folk man kender, men man får også et væsentligt større udvalg af undertøj på sider, som f.eks. love lingeri. Du vil også kunne prøve det, du har købt, i ro og mag, uden at der står en butiksekspedient med mange spørgsmål, og skynder på dig. Til sidst er der selvfølgelig prisen. Når du køber ting online, vil det være billigere, selv på trods af fragtprisen, da de ikke har de samme udgifter som en fysisk butik.

Find den rette bh 

Når man skal købe en bh, er det vigtigt, at man finder den rette. Der er det første man skal kigge på, hvilken størrelse man bruger. For som med så meget andet, så vil en bh, der er for stor eller for lille, ikke side godt, og man vil derfor ikke finde sig komfortabel i den. Det er nemlig noget af det vigtigste, for hvis man ikke er komfortabel, vil det skinne igennem. Hvis ikke du kender din størrelse, kan du evt. gå i en bh butik, og få hjælp til at finde din størrelse.

More articles