Få fikset dine småfejl hos Inviocare – din skønhedsklinik i København

29 March 2021
Astrid Pedersen

editorial

Har nedlukningen taget hårdt på dig, og skinner det igennem i dit ansigt – eller måske på dine sideben? Så er det godt at hjælpen er nær. Du vil nemlig hurtigt kunne komme til at fremstå både yngre, sundere og friskere med den rette skønhedsbehandling. Og den kan du få hos den københavnske skønhedsklinik Inviocare.

Hvad tilbyder Inviocare?

Inviocare tilbyder en lang række spændende skønhedsbehandlinger på ambulant basis. Det betyder at du ikke skal være indlagt for at få en skønhedsbehandling hos Inviocare.

Samtidig vil du hos Inviocare aldrig skulle i fuld bedøvelse når du får udført de forskønnende behandlinger for krop og ansigt. Og en skønhedsbehandling hos Inviocare tager sjældent meget mere end en time hvilket betyder at du ikke behøver at tage fri fra arbejde en hel dag for at få gennemført en permanent hårfjerning, en Botox behandling eller måske en fedtfrysning.

Få rettet op på den slappe hud og rynkerne hos Inviocare

Inviocare tilbyder effektive behandlinger for rynker og slap hud ved hjælp af Botox og fillers. Har du tillagt din en skæmmende bekymrings rynke midt i ansigtet mellem øjenbrynene lige over næsen kan denne hurtigt glattes ud med Botox. Det samme gælder kragetæerne omkring øjnene og de dybe rynker i panden.

Har du tillagt dig poser under øjnene eller er huden begyndt at hænge lidt om kinderne kan dette hurtigt strammes op med en såkaldt filler behandling. Fillers kan bruges til at genskabe den tabte volumen rundt omkring i ansigtet, og også bruges hvis du ønsker fyldigere læber.

Lad Inviocare fjerne din uønskede hårvækst permanent ved hjælp af laser

Der du over kan Inviocare tilbyde permanent hårfjerning med den nyeste laser teknologi således at du én gang for alle kan blive de grimme hår på benene, i bikini linjen eller under armene kvit. Læs mere på https://inviocare.com/ 

More articles