Sådan finder du en god tømrer

03 February 2022
Steffen Pedersen

editorial

Når man skal have renoveret noget derhjemme, så kan det være rart at få professionel hjælp til opgaven. Men hvor skal man starte, og hvad skal man være opmærksom på, hvis man skal bruge hjælp fra en tømrer? Det giver vi konkrete tips til i dette indlæg.

Få altid mere end et tilbud

Først og fremmest, så anbefaler vi, at du altid indhenter mere end et tilbud. Det skal gerne være tilbud fra flere forskellige tømrerforretninger, så du kan sammenligne de forskellige tilbud du har fået. Derudover kan du bruge dem til at forhandle prisen ned, hvis der er et firma du ønsker at bruge over et andet, men hvor de måske er lidt dyrere. I sidste ende er det dog vigtigt, at du overvejer hvor meget tid du vil bruge på at forhandle.

Husk materialerne

Det er vigtigt, at du undersøger, om materialerne er medregnet i de tilbud du får tilsendt. Det er nemlig ikke alle tømrerfirmaer, som smider dem på regningen med det samme. Materialer er steget til den højeste pris nogensinde lige nu, hvilket betyder, at du skal være kritisk på dette punkt, og altid sørge for, at få det medregnet på fakturaen fra start.

image

Find en i dit lokalområde

Der er rigtig mange ting, som bliver meget nemmere, hvis man sørger for at finde en tømrer der er lokaliseret tæt på en. Det gør transporttiden kortere, man kan nemmere tage ud og tage en snak med dem, og endda måske spare penge. Derfor anbefales det, at du finder en tømrer i Skagen, hvis du kommer fra Skagen, og ellers blot en fra den by du kommer fra, hvis du ikke er fra skagen.

Spørg lokalområdet

Hvis du har muligheden for det, så er det en god idé at spørge folk i lokalområdet, hvad de synes om den pågældende tømrer du er i dialog med. Det er det fordi det kan give et indblik i deres forretning, og hvordan de er overfor deres kunder.

More articles