Franske døre er de mest populære døre!

29 October 2020
Anne-Mette Hansen

editorial

Hvorfor er franske døre så populære? Skal man vælge en enkelt dør? Eller skal det være dobbeltdøre? Kan man få glaspartier i hele døren eller kun i noget af den? 

Der er mange muligheder, når der kommer til valg af dør. Få svar på alle dine spørgsmål om franske døre i denne artikel. 

Opdag de mange versioner af franske døre 

Franske døre fås i et væld af forskellige udgaver. Det kan være som en enkelt dør med glas i. Som dobbeltdøre med glas i hele døren eller i halvdelen af døren. Det kan også være som en slags 1,5 dør. Hvor du har et fast glasparti ved siden af døren. Dog åbner du naturligvis kun selve døren.

Der er mange muligheder, når det kommer til franske døre. Det handler bare om at finde et godt sted og kigge på forskellige versioner, så du kan komme frem til netop hvilken type franske døre, du drømmer om. 

Du kan besøge dit lokale byggemarked. Men du kan også bevæge dig online. Her finder du mange firmaer, der forhandler franske døre til særdeles fornuftige priser. Selvom du køber døren online og ikke har set det, før du modtageren den, giver det god mening at købe online. Der er nemlig ofte flere valgmuligheder og bedre priser.

5 ting du ikke vidste om franske døre

1. Franske døre giver dit rum et herskabeligt og elegant udtryk. 

2. Kan bruges til adskillelse af to stuer eller f.eks. køkken-alrum og stue.

3. Giver et godt lysindfald ind igennem flere rum pga. dørens glaspartier.

4. De fås i utrolig mange versioner med få eller mange glaspartier. Som et stort glasparti eller flere små adskilte glaspartier. Glas i noget af døren eller i hele døren. 

5. Det er ikke et nyt valg af dør. De franske døre har en lang historie, men er i de senere år blevet meget populære.

More articles