Hulquist Copenhagen – smykker med kant

16 January 2022
Astrid Pedersen

editorial

Står du for at skulle vælge den helt rigtige gave til dit hjertes udkårne, din søster, din datter eller en anden betydningsfuld kvinde i dit liv? Så går du sjældent helt galt i byen med et lækkert og raffineret smykke. Og her kan du med fordel vælge en halskæde, en fingerring, et armbånd eller et sæt øreringe eller ørestikker fra smykke designeren Hultquist Copenhagen.

Hvorfor vælge smykker fra Hultquist Copenhagen?

Når du vælger smykker fra Hultquist Copenhagen er du garanteret smykker i top kvalitet – så enkelt er det. Hultquist Copenhagen fremstiller smukke, søde og innovative smykker i de bedste materialer og med spændende motiver.

Hos Hultquist Copenhagen blandes det traditionelle med det moderne, det elegante med det ukonventionelle – og først og fremmest er Hultquist Copenhagen smykker nytænkende og usædvanlige i deres udtryk.

image

Se for eksempel de utroligt søde Hultquist Copenhagen Eliza bangle armbånd med den lille, charmerende krabbe som vedhæng til det klassiske armbånd, fremstillet i 18 karat forgyldt Sterling sølv. Eller hvad med de kønne og helt unikke Hultquist Copenhagen Marin øreringe med ferskvandsperler og brillanter?

Hvor kan jeg købe de spændende Hultquist Copenhagen smykker online?

Hvis du ønsker adgang til et stort og velassorteret udvalg af de flotte Hultquist Copenhagen smykker kan du finde hvad du søger hos Carat Diamanter.

Foruden et væld af fysiske butikker rundt omkring i landet kan Carat Diamanter præsentere en brugervenlig webshop med smykker fra anerkendte og velansete danske og udenlandske producenter af smykker og ure. Ud over Hultquist Copenhagen finder du smykker fra brands så som Georg Jensen, Heiring, Carat, Jeberg Jewellery, Julie Sandlau, Mads Z., Ole Lynggaard Copenhagen, Sif Jakobs, Scrouples Jewellery, Susanne Friis Bjørner og Blossom Copenhagen i den online shop.

Klik ind og se det store udvalg, og find din perfekte smykkegave fra Hulquist Copenhagen, i shoppen på caratdiamanter.dk

More articles