Fadølsanlæg: Uforglemmelige oplevelser starter med den gode stemning

28 November 2021
Athene Eriksen

editorial

Fadølsanlæg: Giver dig tid og frihed 

Der findes en lang række af gode grunde, til hvorfor det vil være en god investering for dig, at få installeret et fadølsanlæg til din næste fest eller event. En god øl er ikke blot et lækkert og forfriskende stykke håndværk, det er en tradition og en del af vores kulturarv. Med de mange tilgængelige variationer der i dag findes på det danske marked, findes der derfor også en til en hver smag. Forkæl dine gæster, med danske kvaliteter som vi kender dem bedst. 

Fordelene for de private  

At være vært for et større selskab, er ikke altid en nem opgave. Det kræver tid og penge i forhold til forberedelser, mere tid til servicering og beværtning af dine gæster, plads til opbevaring af drikkevarer og ofte også en omstændig gang oprydning, dagen derpå. Så hvorfor ikke finde en nem, tidsbesparende og økonomivenlig løsning til dette?

Dette kunne eksempelvis være et fadølsanlæg. Det giver dine gæster mulighed for at traktere dem selv og hinanden, minimal spild af plads til opbevaring, færre udgifter til indkøb, samt en hurtig og effektiv oprydning, så du kan nøjes med at pleje dig selv. 

image

Fordelene for de professionelle 

Som det så ofte er blevet sagt, så er tid penge. Disse er også nogle af vores vigtigste ressourcer og det vil derfor være en fornuftig forretningsmæssig investering, at benytte disse bedst muligt. Minimer køen og ventetiden for dine gæster, ved at give en hurtig betjening og giv dig selv de bedste forudsætninger, for tilbagevendende kunder, til dit næste arrangement. Du sparer på samme måde som de private, også penge på indkøb til disse og minimalt spild, i det usædvanlige tilfælde, af at der ikke skulle blive drukket ud. 

Torstein Drikkevareservice har alt hvad hjertet kan begære, find dit fadølsanlæg lige her.

More articles