Erhvervsaffald fylder som regel mere end det private affald

Det kan være træls nok i sig selv, når man skal gå ud med skraldeposen fra boligen og ud til den store skraldespand udenfor, hvis det er koldt og mørkt.

Måske er der også noget, der drypper fra affaldsposen, så man må skynde sig og passe på ikke at snuble på vejen. Måske er den heller ikke lukket godt nok til, så man lige må binde en ekstra knude, så den ikke går op, når skraldefolket henter den.

Næste problem er så, at der kan være godt fyldt med andre skraldeposer i skraldespanden, så du bliver nødt til at presse poserne ned.

Her kommer stanken fra gammelt skrald op i næsen på dig, og du kan bare mærke med hænderne, at du får ramt noget, der er klamt og klistret.

Du spotter så også, at der er noget i posen, der ser ud til at være sorteret forkert, så du skal alligevel hen at åbne den, efter du satte en ordentlig knude på…

Det er endnu vildere med erhvervsaffald

Ovenstående eksempel kommer mange af os ud for i løbet af et liv, men tænk så på, når man har virkelig store læs med affald, som man skal bortskaffe.

Det kan være som erhvervsaffald i VestHimmerland, hvor der er meget plads at gøre godt med, og man har måske også akkumuleret en hel del forskelligt skrald.

Det er ikke altid bare lige at køre ned på genbrugsstationen med det affald, og man kan ikke vente på, at det sædvanlige skraldefolk kommer og henter det.

Man skal måske bruge store maskiner for skubbe det til side og losse det på lastbiler.

Så er der også farligt affald, giftigt affald, spildolie og meget mere, som vi heldigvis ikke skal forholde os til i det private, men det er man nødt til ude i erhvervslivet.

Så skal man pludselig ikke klage over den “smule” skrald, man har derhjemme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *