Din fjende har også en god revisor

05 January 2022
Anders Lundtang Hansen

editorial

Man kunne sådan set også udskifte ovenstående med en “advokat” og ikke “revisor”, men for at gøre det mere interessant og tage et eksempel, som der ikke så tit bliver fremhævet, så vil vi her benytte os af et mere uudnyttet eksempel.

For – kort fortalt – er det jo din revisor, som der er med til at klare alle de økonomiske vanskeligheder og ikke mindst gode oplevelser, som du ligger inde med.

Det kan være fordi, du har en stor privatøkonomi, hvor der er mange del-elementer, som der skal hænge sammen, eller du har et firma, hvor der skal laves mange regnskaber med videre, som der skal godkendes i sidste ende og se korrekte ud, når man afleverer den slags.

Ergo kan man ikke undvære en god revisor, men det samme gælder jo også med en god advokat, men der er også dem, der hader advokater på samme tid – hvordan kan det være?

image

En revisor kan være til gavn for dig – men den næste er måske ikke

Som regel så ser man jo på de fagbeskrivelser, der er derude, at de enten er velansete eller ej, men ved sådan noget som advokater kan det gå begge veje.

For at overføre det eksempel til en revisor, så kan vedkommende netop i nævnte eksempel være redningen for dig, så du ikke skal bruge tid på at ordne den slags og begå fejl.

Vedkommende kan netop også sørge for, at der ikke sker fejl.

Men hvis du nu er kommet i “fedtefadet”, og der er lavet nogle forkerte beregninger – netop fordi du ikke benyttede dig af en revisor – så er der måske en modpart, der piller dit foretagende fra hinanden ved at undersøge dit offentlige regnskab ved hjælp fra en revisor.

Og det resultat falder ikke heldigt ud for dig, selvom du ikke havde lavet en fejl med vilje.

Derfor er det altid vigtigt at få en revisor indover med det samme – fra start af.

More articles