Hvor finder du de bedste Excel kurser i København?

17 May 2020
Silje Hansen

editorial

Excel er et populært program i mange virksomheder. Det bliver blandt andet anvendt i flere brancher, for at have et overblik over ordre, salg, økonomi og lagerstyring. Excel kender de fleste måske fra skolen, hvor man blandt andet anvender det i praksis, når man skal lave systemer eller matematik. Excel kan meget mere end det, hvorfor rigtig mange virksomhed får kodet deres produkter og lager ind i et Excel ark. Dermed kan du altid have det komplette overblik og let styre det hele fra et program.

Excel er blandt andet også aktuelt for kørende sælgere. Her ser vi virksomhederne designe et program, hvor sælgerne kan skræddersy en løsning for deres kunder, og samtidig beregne, hvad den enkelte sag kommer til at koste kunden, og hvad der er indtjening til virksomheden.

Derfor skal du vælge et Excel kursus

Ved at blive bedre til at bruge Excel, kan du være en stærkere profil for virksomheden eller styrke dit CV, når du søger job. Det er et program, der er til stor gavn for mange virksomheder, da du her kan hjælpe virksomhederne med at optimere virksomheden økonomi eller processer gennem Excel. 

Hvilket Excel kursus skal du vælge?

Hvis du gerne vil på kursus i Excel, er der i dag flere gode muligheder for at styrke dine kompetencer. Det gælder både for dig, som er helt grøn og ny, men også for dig som i forvejen kender til det basale i Excel. Det er et program, hvor der er mange flere muligheder end man umiddelbart tror. Det vil du blandt andet opleve til et af de kurser du tilmelder. Det er dog vigtigt at overveje, hvilket kursus du vælger, da der kan være stor forskel på den kvalitet og indhold der er i de forskellige kurser. Her kan vi blandt andet varmt anbefale 4D, som har landets stærkeste udvalg af Excel kurser

More articles