Elektriker til industri eller landbrug i Billund

19 januar 2021
Astrid Pedersen

Har du brug for hjælp til de elektriske installationer i forbindelse med nybyggeri eller renovering – og er du bosiddende i Billund eller nærmeste omegn? Så kan du trygt kontakte Westergaard El A/S.

Hvem er Westergaard El A/S?

Westergaard El A/S er din autoriserede elektriker og el installatør i Billund. Hos Westergaard El A/S kan du få hjælp til alt hvad der vedrører elektriske installationer i såvel din erhvervs virksomhed som i dit private hjem.

Hos Westergaard El A/S finder du kompetencer inden for alle områder af elektriker branchen. Westergaard El A/S er leveringsdygtig i løsninger som vedrører el installationer i forbindelse med nybyggeri såvel som renovering af eksisterende installationer og løsninger.

Hos Westergaard El A/S får du desuden den bedste rådgivning hvad angår valg af installations type – om du bør vælge den klassiske el installation eller om du skal gå efter en intelligent og integreret løsning i din bolig eller på dit kontor.

El løsninger til industri, produktion og landbrug hos Westergaard El A/S

Westergaard El A/S hjælper mange virksomheder med elektriske løsninger af den tungere om mere krævende slags.

Er du indehaver af en industri eller landbrugs virksomhed kan du hos Westergaard El A/S få hjælp til blandt andet installation, service og vedligeholdelse på elektriske maskiner og anlæg, renovering og montering af industrielle el tavler, modernisering af virksomhedens faste el installationer samt service og vedligeholdelse af diverse industrielle maskine og apparatur.

Når det handler om landbrug el er Westergaard El A/S gerne behjælpelig med planlægning og implementering af avancerede tekniske anlæg som for eksempel kan inkludere foderstyring, ventilation, alarm og mange andre features. Westergaard El A/S har bred erfaring med – og stor ekspertise inden for – projektering af anlæg til byggerier med kvæg og svin og kan således levere kvalificeret rådgivning angående elektriske installationer i forbindelse dermed.

Læs mere om Westergaard El A/S på westergaard-el.dk

Flere Nyheder