Hvorfor skal jeg sende mine medarbejdere på Microsoft Excel kurser?

02 April 2020
Astrid Pedersen

editorial

Microsoft Excel er meget andet og mere end blot et regneark. Med Microsoft Excel kan du udvikle rapporter og præsentationer, bygge smarte makroer som bidrager til automatisering, udarbejde dynamisk opdaterede grafer og diagrammer og i det hele taget få den versatile applikation til at opføre sig som et hvilket som helst program.

Hvis du ved hvorledes du skal tilrette din Microsoft Excel dokument, kan du spare penge på udrulning af diverse dyre programmer og applikationer til projekt styring, analyse, Business Intelligence og research. Du vil kunne bruge Microsoft Excel, som følger med i Microsoft Office pakken som standard, og dermed slippe for at skulle investere i specialiserede værktøjer til de mange job funktioner.

Hvor finder jeg de bedste Microsoft Excel kurser?

Dette kræver dog, at du lærer at udnytte Microsoft Excel til fulde. Det er de færreste, som helt på egen hånd kan tilpasse Microsoft Excel til at passe præcis til deres behov og understøtte de nødvendige work flows således at disse bliver skarpere og hurtigere eksekveret.

Microsoft Excel er så utroligt omfattende alene hvad angår de indbyggede funktioner og formler. Og tager du midler så som Microsoft Visual Basic for Applications i brug for yderligere at customize din Microsoft Excel installation, er der faktisk ingen grænser for hvad du kan opnå med den smarte applikation.

Derfor bør du vælge et kursus, som imødekommer dine og din virksomheds behov. Du bør tage udgangspunkt i de arbejdsområder, som de pågældende medarbejdere bestrider, og beslutte dig for hvad du ønsker at opnå med et Microsoft Excel kursus. Det kan for eksempel være, at dine medarbejdere vil have glæde af en gennemgang af de grundlæggende funktioner i Microsoft Excel – eller at de er på så avanceret et bruger niveau, at der er brug for et mere specialiseret Microsoft Excel kursus.

Du kan finde dem alle på https://www.4d.dk/kurser/office/excel 

More articles