Excel kurser i København – når du vil være skarpere i Excel

02 April 2020
Astrid Pedersen

editorial

Måske kender du lidt til Microsoft Excel, som er en standard del af Microsoft Office pakken. Men vidste du, at Microsoft Excel snildt kan erstatte alle de dyre projektstyrings værktøjer og redskaber til Business Intelligence og forretnings analyse, som andre firmaer poster penge i, blot man ved hvorledes man bruger applikationen korrekt?

Findes der et godt Microsoft Excel kursus København?

Hvis du således ønsker at forkæle medarbejderne med et dybdegående og lærerigt Microsoft Excel kursus, og det helst skal foregå centralt i København, kan du med fordel kontakte den danske kursus udbyder 4D.

Igennem mange år har 4D leveret IT kurser til det danske erhvervs liv, med særligt fokus på Microsoft Office pakken og de applikationer som findes heri. Dette skyldes ikke mindst at Microsoft Office pakken er den mest benyttede platform for kontor applikationer, samarbejde og fildeling blandt danske erhvervs virksomheder, og derfor er det yderst relevant at tilrettelægge kurser med henblik på at optimere anvendelsen af de yderst brugbare programmer.

Således finder du hos 4D en bred vifte af Microsoft Excel kurser på alle niveauer. Du kan vælge mellem meget generelle Microsoft Excel kurser, som sigter imod at give dine medarbejdere det bedste grundlagt for at arbejde bredt med applikationen, eller du kan sende dine super bruger af Microsoft Excel på kruser i eksempelvis Microsoft Visual Basic for Applications programmering med Microsoft Excel eller anvendelse af Microsoft Excel sammen med SQL. Der ud over er det selvfølgelig altid muligt at få skræddersyet et kursus til netop din virksomheds eller din afdelings behov.

Du kan altid tilmelde dig det gratis seminar Excel – Så mange muligheder som giver et rigtig godt overblik over såvel Microsoft Excel som over det samlede kursus indhold hos 4D, hvis du er i tvivl om hvilket Microsoft Excel kursus du skal vælge. Læs mere, og kontakt 4D, via hjemmesiden 4d.dk

More articles