Excel kurser – for dig som vil mere med Excel

25 February 2020
Astrid Pedersen

editorial

Er din virksomhed af en størrelse, som ikke retfærdiggør indkøb af store, dyre projektstyrings værktøjer eller lignende? Så kan du faktisk komme rigtig langt med den i Microsoft Office pakken inkluderede applikation Microsoft Excel.

Hvorfor benytte Microsoft Excel?

Microsoft Excel er en af de mest anvendte former for regneark på verdensplan. På få årtier har Microsoft Excel udviklet sig fra at være blot endnu et regneark og til en full blown løsning til styring og håndtering af alt fra virksomhedens finansielle dispositioner til Business Intelligence og forretnings udvikling.

Samtidig er der til Microsoft Excel udviklet en lang række integrations muligheder, således at Microsoft Excel med fordel kan anvendes i forbindelse med data håndtering. Microsoft Excel integrerer for eksempel gnidningsfrit med T-SQL, hvilket betyder at du kan anvende Microsoft Excel når du skal arrangere data udtræk fra relationelle databaser og på baggrund heraf generere visuelle repræsentationer – for eksempel diagrammer eller grafer.

På sin vis overflødiggør Microsoft Excel med alle sine avancerede funktioner selv de mest specialiserede og avancerede programmer udviklet til diverse formål. Du behøver for eksempel ikke at investere i et dyrt program til business intelligence, budgettering, R&D tracking eller lignende, hvis blot du mestrer Microsoft Excel og alle applikationens muligheder. Og er du samtidig en haj til eksempelvis Microsoft Visual Basic for Applications, med hvilken du kan tilpasse Microsoft Excels funktioner til netop dine behov, står du virkelig stærkt.

Hvor kan jeg lære mere om Microsoft Excel?

Hvis du gerne vil blive skarpere i anvendelsen af Microsoft Excel, og ønsker at lære mere om applikationens mange muligheder for anvendelse, kan du med fordel kontakte 4D. 4D er en af de førende danske udbydere af IT kurser målrettet erhvervslivet, og her finder du en lang række kurser i Microsoft Excel specifik rettet imod varierende anvendelser og bruger niveauer. Læs mere på 4d.dk

More articles