Bliv skarpere på regneark med Excel kurser

13 February 2020
Astrid Pedersen

editorial

Det kan altid betale sig at lære nyt – og når det handler om et så komplekst program som Microsoft Excel, kan der være brug for et kursus for at forstå det til fulde.

Hvad er Microsoft Excel?

Microsoft Excel er grundlæggende et regneark udviklet af Microsoft til Windows, macOS, Android og iOS. Microsoft Excel indeholder blandt andet værktøjer til beregning, diverse grafiske værktøjer, metoder til oprettelse af pivot tabeller og et makro programmeringssprog kaldet Visual Basic til applikationer.

Siden version 5, som kom på markedet i 1993, har Microsoft Excel været det mest anvendte regneark i det globale erhvervs liv, og har fuldstændig erstattet den tidligere industri standard for regneark Lotus 1-2-3. en del af Microsoft Excels succes og udbredelse skyldes, at applikationen er en fast integreret del af Microsoft Office pakken, som er den mest anvendte platform for samarbejde i kontor virksomheder verden over.

Hvad bruges Microsoft Excel til?

Microsoft Excel har mange formål for anvendelse. Nogle mennesker vælger at bruge Microsoft Excel til simple udregnings funktioner eller tabel opstillinger, mens andre bygger utroligt komplekse funktioner og benytter sig af avancerede integrationer med andre applikationer, platforme eller programmerings sprog.

Microsoft Excel er et eminent redskab, når det handler om håndtering af større data mængder, og at kunne manipulere eller modellere data fra databaser til at vise bestemte flows eller understrege vigtige pointer. Således kan Microsoft Excel bruges til alt fra organisering af data i forskellige sorteringer til understøttelse af forretnings beslutninger ved hjælp af forecasts og analyser.

Hvor finder jeg de bedste kurser i Microsoft Excel?

Hvis du er lidt på bar bund med hensyn til hvorledes du bedst muligt udnytter de mange muligheder i Microsoft Excel, kan du med fordel tilmelde dig et af de mange forskellige Microsoft Excel kurser hos den danske kursus udbyder 4D. Hos 4D finder du de bedste undervisere og de mest optimalt tilrettelagte kurser. Find dit Microsoft Excel kursus på 4d.dk

More articles