Find et centralt konferencecenter i Danmark

08 April 2021
Astrid Pedersen

editorial

Står du for at skulle afholde kursus eller konference i nærmeste fremtid? Så kan du med fordel læse med i det følgende.

Hvor kan jeg finde et velegnet kursus og konferencecenter på Fyn?

Hvis du ønsker at placere dit kursus eller din konference centralt i Danmark er Fyn et oplagt bud. I Middelfart, tæt på den nye Lillebæltsbro og den fynske motorvej, finder du HUSET i Middelfart – et stort og moderne kursus og konferencecenter på Fyn. HUSET i Middelfart kan præsentere et bredt udvalg af mødelokaler, auditorier og konferencerum i alle mulige størrelser og udformninger.

Du vil altid kunne finde lokaler som kan huse netop din konference eller dit seminar hos HUSET i Middelfart. Samtlige lokaler hos HUSET i Middelfart er udrustet med det nyeste state of the art AV udstyr og lynhurtigt gratis WiFi hvilket samtidig gør lokalerne velegnet til afholdelse af telekonference.

Skal du således have deltagere med til dit møde via Zoom eller Teams kan dette snildt lade sig gøre hos HUSET i Middelfart. Det hurtige internet og store båndbredde hos HUSET i Middelfart sikrer en stabil forbindelse uden afbrydelser, og det fremragende lydanlæg sikrer en tydelig gengivelse af lyden.

Forplejning og overnatning hos HUSET i Middelfart

Foruden de gode møde faciliteter finder du hos HUSET i Middelfart en decideret gourmet restaurant som kan sørge for bespisning af dine gæster og møde deltagere, såvel i forbindelse med frokost pausen som ved dagens afslutning.

Skulle din konference eller dit seminar forløbe over flere dage vil HUSET i Middelfart kunne tilbyde overnatning i det til kursus og konferencecenteret hørende business hotel. Her vil dine gæster eller kursister kunne tilbringe natten i velindrettede værelser med alle moderne faciliteter, og vågne til lækker morgenmad i HUSET i Middelfarts restaurant.

Du kan læse mere om HUSET i Middelfart som kursus og konferencecenter på huset-middelfart.dk.

More articles