Træn lige hvor du vil med en airtrack

Dyrker du gymnastik på højt plan? Ville du ønske, at du kunne træne, hvor end du havde lyst lige når du havde lyst? Alt dette kan du gøre, hvis du har en airtrack. Læs med her og find ud af, hvorfor en airtrack vil kunne gøre dig til en bedre gymnast. 

Måske har du hørt om airtracks før. Det er populære madrasser, som giver springgymnaster det helt perfekte afsæt. Derudover er det en madras, som er super nem at have med sig og få stillet an. Det er en madras, som er populær både i privaten og i foreninger. 

Hvilken airtrack skal du vælge? 

Der findes forskellige serier af airtracks. Hvis man ikke kender dem, kan det være svært lige at vide hvilken en man skal vælge. Der findes tre forskellige serier som hedder; play, practice og performance. 

Play serien

Det gælder om at få valgt en madras, der passer til dit niveau. Hvis du skal bruge din airtrack derhjemme til sjov og leg, så er play serien den bedste. Den er 10-15 cm i højden og kan bruges både til at børn kan tumle på den eller til at styrke en babys motoriske evner. 

Practice serien

Hvis du er den mere øvede gymnast, som gerne vil have mere ud af gymnastik, så er practice serien den bedste. Her er en airtrack 20 cm i højden. Det er til dig, der gerne vil være en bedre springer, men som stadig ikke er på det højeste niveau. 

Performance serien

Hvis du elitegymnast, professionel gymnast eller på et lignende niveau, så er performance serien den bedste. Her er en airtrack 30 cm i højden og er perfekt til både elite springere derhjemme, men også en madras der er at finde i mange idrætsklubber. 

Tag altid din airtrack med på farten, og træn hvor du vil

Det fede ved en airtrack, er at den er enormt brugervenlig. Den er nem at puste op og det er nemt at justere den ønskede hårdhed i madrassen. Du kan derfor justere præcis hvor kraftigt et afsæt du ønsker. 

Derudover er en airtrack nem at folde sammen og tage med en tur i sommerhus eller ud i haven. Det er en madras, som gør det meget nemmere at blive en god og dygtig gymnast, fordi du kan træne lige når du vil og hvor du vil. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *