Låneguide: Derfor skal du altid lave et budget

17 February 2020
Silje Hansen

editorial

Står du i den situation at du skal på lånemarkedet som rigtig mange andre danskere, så kan det godt betale sig at læse med her. Vi har taget os lidt spalteplads for at gøre dig opmærksom på, hvad du skal være opmærksom på, når du skal låne penge samt hvordan du laver et budget.

Der er flere fordele i at låne penge online. Der bliver stillet langt færre krav til et lån end banken vil gøre. Det kan derfor være lettere og hurtigere for dig at ansøge om et lån online end det er at gå ned i banken. Renter og gebyrer er dog meget forskelligt fra lån til lån, hvorfor du bør undersøge, hvor du finder de bedste vilkår for dit aktuelle behov. En af de store fordele ved at låne penge online, er at du får en hurtig tilbagemelding. Allerede efter få minutter får du svar på om du er godkendt til lånet. Når du først er godkendt, kan du være heldig at få pengene udbetalt på din konto allerede samme dag eller senest dagen efter. 

Fordele ved at lave et budget, når du skal låne.

Der bliver ikke stillet krav om at fremlægge et budget, når du skal låne penge online. Det kan dog være en fordel, da du dermed har et komplet indblik og overblik over din økonomi. Dermed ved du også, hvad du har af rådighedsbeløb om måneden. Det er oftest ud fra dit rådighedsbeløb du kan vurdere, hvad du kan afdrage med om måneden. Her er det vigtigt at lave et budget, så du ikke sidder alt for stramt i det. Faktisk ser vi at rigtig mange omlægger deres lån og samlet det i et stort. Dermed kan du ende med at betale en lavere månedlig ydelse.

Når du har lavet et budget over de seneste 6 måneder, er du klar til at lån nu.

 

More articles