Sæt badekarret flot i stand med en ny emalje

17 May 2020
Astrid Pedersen

editorial

Går du og overvejer at skille dig af med det gamle, grimme badekar, du aldrig bruger? Så bør du tænke dig om en ekstra gang – for dit badekar kan med stor sandsynlighed sagtens komme til at stå som nyt.

Hvorfor beholde det gamle slidte badekar?

Der er mange grunde til at beholde dit gamle badekar – også selv om du ikke selv er typen som sætter pris på et lunt karbad i ny og næ. Dit badekar kan nemlig udgøre et ganske uvurderligt aktiv for din bolig.

Der er mange bolig købere på det danske ejendoms marked som har badekar øverst på ønskelisten. Især de unge småbørns familier kan se de store fordele ved at have et badekar i eget badeværelse. Det er nu engang sjovere for de mindste at få deres aftenbad i et rummeligt badekar – måske endda sammen med mor eller far – end i en balje i en snæver bruseniche.

Badekarret kan bruges når store mængder af tøj skal sættes i blød, hvilket de fleste børnefamilier får brug for i ny og næ. Og så er badekarret særdeles nyttigt når mor eller far skal stresse af efter en lang, hård dag, men stadig skal være hjemme hos de små. Dette betyder, at du kan forøge værdien af dit hjem ved at få sat badekarret flot i stand. Og til dette formål kan du kontakte Ny Emalje, som er specialister i reemaljering af badekar.

Hvad koster en emalje reparation?

Din pris på reparation af emaljen i dit gamle badekar kommer selvfølgelig meget an på karrets størrelse og skadernes omfang. Din badekarsmaler vil selvfølgelig kunne give dig et overslag og et uforpligtende tilbud på maling af badekar hvis du ønsker det. Du kan kontakte Ny Emalje og bestille en tid til besigtigelse af dit badekar, samt et tilbud på emalje reparation, via hjemmesiden ny-emalje.dk

More articles