Nogle turister må man smide af undervejs ved turistkørsel

Kunden har altid ret, men når der er tale om flere kunder på samme tid, der skal nyde den samme vare simultant, så er der tale om et kompromis, hvor alle skal have det godt i gennemsnit.

Er der så en eller få, der skejer sig ud på en provokerende og generende måde, så må man som ansvarlig træde i position og forklare vedkommende, at rejsen slutter her.

Ja, der er tale om, når man kører turistkørsel, om det så er som rundvisning i et lokalområde på en time eller lignende, eller man er ude at rejse i flere timer fra udgangspunktet til ens mål – og gerne vil hjem igen.

Alle skal have en god oplevelse med det her, men man er lukket inde et lille sted, og man have forskellige opfattelser af, hvad en god oplevelse af; og man lever måske i ens egen verden.

De fleste prøver at arte sig, men sådan er det ikke altid.

Hvad man kan gøre ved uartige turister

Det kan være svært at håndtere i den slags situationer, hvor man får nogle uterlige turister, som ikke kan opføre sig ordentligt i længden.

Her taler vi ikke om et mindre skænderi indbyrdes, eller et grædende barn, men en person eller flere, der gejler hinanden op eller tror, de er verdens centrum.

Som turist lader man jo skuldrene falde ned og er mere afslappet og har mindre facade på end i hverdagen, men det kan også tage overhånd, hvis man giver den lidt for meget gas som turist.

Det kan være ved, at man får for meget at drikke, og man ikke kan kontrollere sig, men man påpeger, at man har betalt på lige fod med alle andre turister for den her rejse.

Så må man tage fat i rejsebureauet og høre som chauffør, hvad man skal gøre, og eller små myndigheder gribe ind, hvis de skal sendes hjem eller en tur i fængsel natten over.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *