Erfaren og dygtig glarmester i Bagsværd og Herlev

15 March 2021
Tina Høy

editorial

Ser dine ruder underligt duggede ud indimellem? Så er de nok punkterede og trænger til at blive skiftet ud. Hvis du gerne vil forny og opfriske din boligs udseende, både indvendigt og udvendigt, kan det gøre meget for boligen at få udskiftet ruder og vinduesrammer. Måske skal du sælge, og så kan det betale sig at få din bolig til at se nyere ud.

Glarmester med eget sliberi, butik, glaslager og værksted

SE GLAS er glarmester i Herlev og kan udføre reparation af både vinduer og døre i Bagsværd og Herlev. Hvis du har et billede, du gerne vil have rammet ind, gør det også det. De opsætter også ovenlysvinduer. Derudover arbejder de med alle typer glasopgaver i deres eget sliberi, butik, glaslager og rammeværksted. Butikken ligger i Søborg, og her kan du kigge forbi Søborg Hovedgade 53 og se det store udvalg i billedindramninger, glastyper mm.  

Når du er kunde hos SE GLAS skal du vide, at de prioriterer god kvalitet, høj faglighed og øje for detaljen og bruger de bedste metoder og værktøjer.  

Gør det svært for tyven med vinduessikring

Det hænder desværre, at der er indbrud i Herlev, Bagsværd og Søborg. SE GLAS kan sikre dine vinduer, og selvom det ikke er nogen garanti, kan det være, at det bliver for besværligt for tyven, og vedkommende giver op. Hvis du bor i hus eller stueetage, kan det være en god idé at få vinduessikring.  

Måske har du haft en glasskade i form af en fodbold på ruden eller et indbrud, og det ordner SE GLAS naturligvis og afdækker også. De kan nok mere, end du tror, da de også ordner glas til dit køkken, glasmontre, glasfacader, lyd- og råglas mm.

SE GLAS har 30 års erfaring i glasbranchen og er en familiedrevet virksomhed, der er stiftet af Svend Erik Christiansen. Hans sønner, Lasse og Anders, er uddannede glarmestre og udfører opgaverne med en blanding af det gamle håndværk og nye ideer og initiativer.

 

More articles