3 håndværkere du kan få brug for, hvis du skal renovere hus

11 January 2022
Steffen Hansen

editorial

Har du planer om at renovere noget i dit hjem? Så skal du have fat i professionelle håndværkere til at klare opgaverne for dig. Det kan ske, at du selv kan varetage nogle af opgaverne, hvis du selv er lidt af en handyman/woman. Men der kan være bestemte områder, hvor dine kompetencer måske ikke rækker til. Derfor har vi i dette indlæg kigget på, hvilke håndværkere du kan få brug for, hvis du skal renovere i dit hjem. 

 

image

 

1. En elektriker

En elektriker kan hjælpe, hvis du ønsker at tilføje et ekstra værelse eller renovere dit køkken. De vil kunne installere ting som nye stikkontakter, lysarmaturer og ledninger til apparater som ovne, vaskemaskiner og varmeapparater. En elektriker kan også hjælpe med enkle opgaver som f.eks. at montere nye stikkontakter eller kontrollere, at din sikringsboks er sikker. Du vil også kunne få råd og sparring til valg af belysning i dit hjem, og hvad der er mest bæredygtigt.

 

2. En murer

En murer kan hjælpe dig, hvis du skal fjerne en væg i dit hjem eller ønsker at bygge en tilbygning. De kan lægge mursten, betonblokke og sten for at skabe væggene i din tilbygning. Murermesteren kan også bygge skorstene, pejse og alt andet, der er indbygget i væggen. De kan også bygge tørstensmure rundt om din have. En murer er uden tvivl en håndværker, du ikke kan undvære, hvis du ønsker at tilbygge eller ombygge dele af dit hjem. Du kan finde en murer i Struer eller i den by, som du bor i, ved hjælp fra Google. 

 

3. En tømrer

En tømrer kan hjælpe dig med en række forskellige opgaver i dit hjem. De kan hjælpe dig, hvis du ønsker at lave indbyggede skabe eller udskifte monterede køkkenelementer. En tømrer vil også kunne reparere og vedligeholde trædøre, gulve og tagplader. Hvis der er skader på træværk i dit hjem, vil en tømrer kunne få fjernet det gamle, og erstatte det med noget nyt, der er mere holdbart og sikkert.

More articles