Lækker og veltilberedt mad ud af huset til din fest

17 October 2021
Astrid Pedersen

editorial

Har du brug for en ekstra håndsrækning i forbindelse med madlavningen til din næste fest? Så bør du overveje at bestille mad ud af huset. På den måde slipper du for at svede over komfuret i timevis. Og du er sikret lækker mad til alle dine gæster.

Hvor kan jeg bestille mad ud af huset til min fest?

Uanset hvor i landet du befinder dig kan du altid bestille lækker mad ud af huset hos det landsdækkende catering firma Kokken og Jomfruen.

Kokken og Jomfruen er et af de ældste og mest velrenommerede catering firmaer i Danmark og har igennem flere årtier serviceret danske fester og selskaber med veltilberedt mad ud af huset til en hver anledning.

Menu eller buffet? Find hvad du søger hos Kokken og Jomfruen

Hos Kokken og Jomfruen kan du bestille alle de traditionelle middagsretter, og du kan bestille menuer til de store højtider som for eksempel jul eller påske. Du kan også bestille buffet ud af huset i flere forskellige varianter.

Når du bestiller en buffet ud af huset kan du vælge imellem en fast sammensat menu, eller du kan selv sammensætte din buffet ud fra forskellige små og store anretninger.

Ønsker du at traktere med en stående buffet kan du vælge at bestille enkelte mundrette hapser hver for sig. Det kan for eksempel dreje sig om tapas, antipasti, sliders, pindemadder, mini sandwiches, kanapeer og andre anretninger som egner sig perfekt til den stående buffet.

Bestil brunch ud af huset hos Kokken og Jomfruen

Kokken og Jomfruen er også leveringsdygtig i en fuld brunch buffet som også kan bestilles i en mad ud af huset udgave. En brunch ud af huset kan ligeledes sammensættes efter eget ønske eller bestilles som en fast menu.

Du kan læse mere om Kokken og Jomfruen, og bestille mad ud af huset online via hjemmesiden kokken-jomfruen.dk.

More articles