Lad din tandlæge hjælpe dig til sunde og stærke tænder

05 January 2022
Astrid Pedersen

editorial

Er du en af de mange danskere som gang på gang udskyder dine årlige tandlæge besøg? Så har du sikkert masser af undskyldninger – for eksempel som nedenstående.

Det kniber med tiden

Mange mennesker bruger tidspres som undskyldning for ikke at besøge tandlægen. Dette er dog en virkelig dårlig undskyldning.

Et kontrol besøg hos tandlægen tager sjældent mere end højst en time. På den tid kan din tandlæge sagtens nå at efterse dine tænder og dit tandkød, og foretage en rensning af tænderne som forebygger opbygning af plak og tandsten. Du kan med fordel vælge en tandlægeklinik som ligger tæt på din bolig eller på din arbejdsplads, og på den måde spare en del tid på transport.

image

Mange tandlæger opererer med udvidede åbningstider en eller flere gange om måneden. Det betyder at du kan gå til tandlæge uden for normal kontortid. Og da de fleste tandlæger har et online booking system slipper du for at skulle bruge tid på at oprette en aftale over telefonen.

Jeg er bange for at gå til tandlæge

Lider du af tandlægeskræk? Så bør du opsøge hjælp. Det er nemlig rigtig dumt at lade en angst lidelse stå i vejen for et sundt helbred. Og i den forbindelse har den gode tandhygiejne meget at skulle have sagt.

Mange terapeuter kan hjælpe med at behandle tandlægeskræk. Samtidig er de fleste tandlæger i moderne tid fuldt rustet til at håndtere patienter med denne lidelse. Du skal blot oplyse herom i forbindelse med booking af behandling. Så vil der blive sat ekstra tid af til din konsultation således at du selv får mulighed for at styre tempoet og få de pauser du behøver.

I Hjørring finder du den moderne tandlægeklinik Tandlægerne Brinck Seidelins Gade. Her vil du med sikkerhed kunne få den mest kompetente tandbehandling – find din tandlæge i Hjørring på tandbrinck.dk.

More articles