Find den nærmeste rideskole i Haderslev

05 January 2022
Astrid Pedersen

editorial

Har du en drøm om at blive dygtig til at ride? Så bør du opsøge eden lokale rideskole.

Gå til ridning selv om du ikke har egen hest

Det at have en hest er et stort ansvar – og bestemt ikke nogen billig fornøjelse! Det er ikke alle som synes at der er plads i budgettet, hverken det økonomiske eller det tidsmæssige, til at have en hest.

Er du en af dem som har valgt ikke at have hest behøver du dog ikke at fortvivle af den grund. Det kan nemlig sagtens lade sig gøre at gå til ridning uden at have egen hest. Det er blot et spørgsmål om at finde en god lokal rideskole med masser af skoleheste og ponyer.

image

På en rideskole vil du kunne tage ridetimer en eller flere gange om ugen alt efter hvad der passer bedst ind i dit skema. Du har intet ansvar for den hest du rider på andet end at du selv skal sadle op, strigle og rense hove.

Skoleridning er et udmærket alternativ for dig som ikke har tid eller råd til egen hest. De fleste rideskoler anno 2022 er veldrevne og tilbyder gode, stærke skoleheste som vinder på både udholdenhed og temperament. Og måske vil du hen ad vejen få lyst til at have din helt egen af slagsen.

Hvor kan jeg finde en god rideskole i Haderslev?

Hvis du bor i Haderslev hedder din nærmeste rideskole Rideklubben Møllen. Rideklubben Møllen er en rideklub som har til huse på det velansete Ridecenter Møllen. Her finder du nogle af områdets bedste stald og ride faciliteter samt dygtige og erfarne beridere.

Sidst nævnte forestår såvel privat rideundervisning som undervisning i elevskolen. Du kan regne med at forbedre dine ride kundskaber markant hvis du vælger at gå til ridning hos Rideklubben Møllen. Læs mere på rideklubben-moellen.dk.

More articles