Få din husfacade muret op af en professionel murer

Har du en villa hvor facaden begynder at se noget trist og forsømt ud kan du med fordel få den renoveret. Det kan også være at du går i salgs tanker og her er det alt andet lige nemmere at sælge en villa som har en facade der spiller, frem for at den ser ud som om at huset kan falde sammen hver et sekund. Samtidig er det at flytte noget der er tidskrævende, så for de personer der kigger på dit hjem, vil det være en fordel hvis de ikke skal bruge tid, kræfter og penge på at få renoveret facaden. Du kan få en murer i Frederikshavn til at mure dit hus facade op.

Start med at få facaden sandblæst

Inden at din villas facade bliver muret op, kan du med fordel starte med at få facaden sandblæst. En sandblæsning vil fjerne gammel maling samt pus, alger og skidt og snavs. Den vil efterlade murene rene og det vil være langt nemmere at se hvad der skal mures op inden. Samtidig vil det færdige resultat blive langt flottere og holde længere, end hvis mureren blot var gået i gang med at renovere. Husk at murene skal have tid til at tørre, så du undgår at få fugt og svamp.

Få flere tilbud

Inden du siger ja til en murer bør du få flere tilbud frem for at kontakte den første og bedste. Dermed sikre du dig ikke alene at du ved et uheld har kontaktet den dyreste i området. Du kan også bedre og nemmere vurdere de forskellige tilbud og finde den der er bedst.

Undersøg også hvad andre tidligere kunder har haft af oplevelser. Har de været glade og tilfredse eller det modsatte. Du kan enten bede om referencer eller også kan du læse hvad der står på sider som Trustpilot. Husk at læse det med et gran salt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *