At skabe et bestemt sammenhold ved gulvafslibning i Hobro

08 September 2019
Anders Lundtang Hansen

editorial

Det kan godt ende med at køre lidt i den samme rille, når man udfører gulvafslibning i Hobro, så har man ikke nogle gange lyst til at samles om noget helt andet, der er godt for kroppen, og som kræver, at man bliver rystet lidt sammen og får en tur ud af det?

Den slags vil de fleste nok kunne nikke genkendende til, vil være en god idé og kan blive en god adspredelse fra det vante arbejde, så man kan vende tilbage med fornyede kræfter til at udføre gulvafslibning i Hobro.

Vi skal egentlig ikke tale om sådan noget som julefrokoster, en fredagsbar væk fra firmaet, en firmaskovtur eller noget lignende.

Vi vil sådan set tale om, at man tager en hyggelige tur fra Hobro til København for at deltage i DHL-stafetten.

Det er det efterhånden meget omtalte løb, som mange firmaer stiller op til i hold. 

De senere år er der kommet så meget bevågenhed på det, at der bliver lagt mærke til, hvem der deltager i det, og det er jo lig med gratis omtale for ens firma, man kan netværke og måske skaffe nogle kunder, som man ikke normalt støder på i ens arbejde til dagligt.

For der er jo ikke noget som at tale direkte med potentielle kunder ansigt til ansigt, så den opgave kan man lige så godt slå sammen med det, når man alligevel er der.

Og så er det jo sundt for medarbejderne at få noget motion, som man sikkert også i ens firmapolitik har skrevet ned, at det er godt for de ansatte i ens gulvafslibningsfirma, at man får noget mere motion.

Desuden bliver det jo en hyggelig tur, man skal ud på for at komme frem og tilbage, og ved deltagelsen behøver man jo ikke presse sig for hårdt, så praktisk talt alle mennesker kan være med.

More articles