En moderne metode til at få mere arbejde ved gulvafslibning i Randers

16 October 2019
Anders Lundtang Hansen

editorial

Du må nok give os ret i, at det at få lavet gulvafslibning i Randers ikke lyder særligt sexet, og selvom det er nødvendigt med den slags arbejde at få udført med jævne mellemrum, så er det ikke altid, at folk tænker over det – specielt ikke de unge.

Det på trods af, at man kan finde meget information om lige den del med gulvafslibning i Randers. Læs bare her: 

https://gulvkanonen.dk/gulvafslibning-randers/

Men hvordan får man så fat på de unge på en moderne måde, der ikke taler ned til dem, og hvor man heller ikke gætter sig til, hvad de gerne vil have, så ens forsøg virker forlorent?

Vi skal ikke til at begive os ind i en verden med internet-konkurrencer og indlæg på de sociale medier, selvom dette selvfølgelig er noget, hvor man gerne vil ramme de unge også.

Med unge menes for resten den gruppe af “ældre” unge, der selv ejer trægulve, men selv hvis man rammer unge, der ikke har trægulve, så kan dette føre med, at de anbefaler ens gulvafslibningsfirma til alt fra familie og venner, og det er jo også værd at tage med.

Metoden drejer sig faktisk om noget, som har eksisteret længe: rollemodeller, idoler og videre.

Den slags har forandet sig, hvor det ikke i samme omfang er skuespillere og sportsstjerner som alle unge ser op til.

Man er mere ude i de famøse youtubere, bloggere, influencere, og kært barn har mange navne, hvor de streamer, vlogger og sender live til deres mange følgere, og tro det eller ej, men den slags rammer faktisk rigtig godt.

Og se bare på det sidste ord: influencer, at skabe påvirkning, og det er jo det, man gerne vil opnå.

Så ved for eksempel at sponsorere en gratis gulvafslibning til en influencer mod, at de anbefaler en i deres medier, så vil den udgift til en gulvafslibning uden betaling komme mange gange igen.

More articles