Undgå skader ved gulvafslibning i Randers

04 September 2019
Anders Lundtang Hansen
image

editorial

Vi skal egentlig ikke tale om skader på objekter eller gulve i Randers i forbindelse med en god omgang gulvafslibning, selvom dette selvfølgelig også er vigtigt at undgå.

Heri skal vi mere have fokus på det med at undgå personskader på en som arbejdende gulvafsliber.

For mange artikler om gulvafslibning har mere fokus på det med at undgå at gøre skade på gulve og omgivelser, og selvom dette som nævnt er vigtigt, så kan man da ikke diskuttere med, at det først og fremmest er vigtigst, at man ikke selv kommer til skade.

Som det første lukker man af til det eller de rum, man skal arbejde i, så dyr, børn eller andre mennesker ikke kommer derind, mens man arbejder, hvor man måske ikke kan se dem for træstøv, og man kan heller ikke høre dem for sliberens larm.

Ellers er det værd at foreslå, at husets beboere tager et andet sted hen, mens man arbejder, så man er sikker på, at andre personer ikke går i vejen, så der kun er gulvafsliberne tilbage.

Når man så selv skal til at udføre gulvafslibningen, så er det vigtigt, at man lige inde i sit hoved siger, hvad man skal til at lave, så man ikke bare kører på rutinen.

Det er nemlig, når man bliver vanemenneske, at man glemmer at kontrollere, tjekke efter og se, om alt er indstillet som det skal være, at man ikke står på ledningen, eller den er viklet omkring ens ankel eller noget andet.

Brug altid de vejledninger, der står anført, og lad være med at tro, at du kender tingene godt nok, så du kan klare dig uden: der er en grund til, at de er blevet skrevet.

Dette gælder både, når man har med vant udstyr at gøre, men også når man skal til at bruge noget, man tager i brug for første gang ved en gulvafslibning i Randers og resten af landet.

 

More articles