Sæt dig ind i, hvad det kræver, inden du anskaffer en hund

28 May 2020
Emilie Ann Jacobsen

editorial

For mange er det en drøm at få en hund. Men hvis du ikke tidligere har haft en hund, kan det være svært for dig at vide, hvad du egentlig går ind til. Derfor er det en god ide, at du sætter dig ind i det på forhånd.

På den måde kaster du dig ikke bare ud i projektet, men har rent faktisk en ide om, om det vil være noget for dig eller ej. For det ville jo være ærgerligt, hvis du var nødt til at gå af med hunden igen, fordi du ikke kan overskue at passe den. 

Det kan være forskelligt, hvad der kommer bag på folk, når de får en hund. For mange er det dog, hvor ufleksibelt det egentlig er. En hund kan godt være alene hjemme, men har brug for at blive passet, hvis du skal være væk i flere dage. Modsat en kat, hvor du bare kan få nogle til at komme og fodre den. 

Derudover er der også mange, der bliver overraskede over, hvor meget tid de egentlig skal bruge på at gå tur med hunden hver dag. Hunden skal ud at gå i hvert fald tre gange om dagen, så den kan blive stimuleret og få brugt noget energi.

Du skal derfor også ud at gå, når du er syg, når du er kommet træt hjem fra arbejde, og når det regner. 

Vil du sætte dig mere ind i, hvad det kræver af dig at have en hund, er det en god ide, at du læser nærmere på bloggen voresdyr.dk. De har skrevet en udførlig artikel om, hvad det kræver af dig, at du anskaffer en hund. Dermed kan du få en bedre ide om det. Det er selvfølgelig også altid en god ide, at du taler med andre hundejere om, hvor meget arbejde der egentlig er i at have en hund.

Artiklen fra voresdyr.dk ligger på https://vores-dyr.dk/den-ultimative-tjekliste-foer-koeb-af-hund/ 

More articles