Hvor vil du hænge din drømmefanger op?

25 June 2021
Anders Lundtang Hansen

editorial

En drømmefanger er som udgangspunkt en anordning, hvor man mener, at hvis man har den hængende, så vil den fange de dårlige drømme og mareridt, mens man sover, så man kun får de gode drømme om natten, eller hvornår man nu sover.

Det er derfor ikke noget, der er baseret på videnskab, men hvis man tror på den slags, så kan det være, at tanken alene om, at man har en “beskytter” til at tage sig af de onde drømme, så drømmer man sødt – eller også virker den faktisk!

Det kan være, man har fået en velsignet eller lavet af en, som der ved, hvad der skal til for, at en drømmefanger bliver god.

Men hvor får man så mest ud af den ved at hænge den op?

Drømmefangeren skal være tæt ved dit drømmeunivers

Det giver jo nok lidt sig selv, at hvis man skal bruge drømmefangeren, mens man sover, så skal den jo være tæt på en, hvor man plejer at sove.

Det vil nok i de flestes tilfælde sige soveværelset, hvor man så kan hænge den op som en uro over en.

Man kan også hænge den på væggen, men sørg for at hænge den godt op, så den ikke falder ned om natten; og man skal samtidig ikke vågne op og få den i hovedet, fordi den hænger for lavt.

Om man hænger den lidt længere væk, så skulle det heller ikke gøre den store forskel, men der er dem, der mener, at man helst skal have den hængende over ens hoved, hvor man sover.

Er man glad for ens drømmefanger, så bliver det måske nødvendigt at tage den med, når man sover ude, hvor man så må håbe, at der er mulighed for at sætte den op.

Ellers kan man jo have den med som en slags lykkeamulet.

More articles