Gå trygt til tandlæge i Silkeborg

05 August 2022
admin

editorial

Når du tænker på tandlæger, er det første, du kommer til at tænke på, sandsynligvis tandrensning. Og selv om det helt sikkert er en af de tjenester, som tandlæger tilbyder, er der også mange andre!

Hvad laver en tandlæge?

Tandlæger hjælper dig med at forebygge tandsygdomme og lidelser i tænder og tandkød, f.eks. karies eller parodontose. De kan fjerne tandsten og plak, som er aflejringer på emaljen på dine tænder. Dette forhindrer væksten af bakterier, der kan forårsage tandkødssygdomme og huller i tænderne.

Hvis du har et hul, kan tandlægen lappe det med en plastfyldning. Du kan også få hjælp til at få sat en kunstig krone på eller få indsat et tandimplantat. Tandlægen kan fjerne visdomstænder, enten ved operation eller ekstraktion. Og du kan også få en rodbehandling hos tandlægen.

tandlæge

Andre tjenester, som tandlæger tilbyder, omfatter ortodontisk behandling og tandblegning. Så som du kan se, er der meget mere i tandpleje end bare tandrensning! Hvis du er bekymret for din tandsundhed, skal du sørge for at bestille en tid hos din tandlæge i dag.

Forebyg tandsygdomme med hjælp fra tandlægen

Ud over at yde vigtig tandpleje og behandlinger spiller tandlæger også en vigtig rolle i at oplyse deres patienter om, hvordan de kan opretholde gode mundhygiejnevaner i hjemmet. Dette omfatter regelmæssig tandbørstning og tandtråd samt en afbalanceret kost og undgå sukkerholdige snacks og drikkevarer – og så selvfølgelig daglig børstning af tænderne samt rensning med tandtråd på regulær basis.

Det anbefales at du aflægger din lokale tandlægeklinik en visit mindst én gang om året. På den måde er du maksimalt beskyttet mod sygdomme så som parodontose – og du kan på effektiv vis forhindre at der opstår huller i tænderne.

Du bør gribe knogle og bestille tid hos din tandlæge i Silkeborg allerede i dag. Klik ind og få mere information på ebdent.dk.

More articles