Smukke og funktionelle gardiner til hjemmet hos din gardinbus

04 April 2020
Astrid Pedersen

editorial

Er dine gardiner begyndt at blive flossede i kanterne, og er farverne er falmet på grund af solens skarpe stråler, er det på tide at skifte dem ud. Mange bolig ejere udskyder udskiftning af gardiner, fordi det faktisk er temmelig meget mere omstændeligt at købe nye gardiner end man umiddelbart skulle tro.

Når man står i en stof butik og skal vælge stof til de nye gardiner, har man ikke en chance for at kunne vurdere hvorledes slut resultatet kommer til at se ud. Og har man målt bare det mindste forkert da man tog mål til de nye gardiner, vil hele projektet være spildt arbejde. Gardiner, der ikke passer, er nemlig noget så kiksede.

Få professionel hjælp til opmåling og tilpasning af nye gardiner

Derfor er det en rigtig god idé at sætte dygtige fagfolk på opgaven med at finde de rette gardiner til dit hjem. Måske har du selv en forestilling om hvilken type, farve og stil, du ønsker dig – men ikke begreb skabt om hvorledes du skal nå dit mål. Her kan Gardinbus.nu hjælpe dig.

Gardinbus.nu er et koncept, som tager udgangspunkt i den ultimative kundepleje. Her kommer gardinbussen nemlig ud til dig, så du kan få mulighed for at afprøve stoffet til dine nye gardiner i dit eget hjem. På den måde kan du se præcist hvorledes dine nye gardiner kommer til at fremstå – og hvordan de vil spille op til dit øvrige decor.

I samarbejde med den dygtige gardinmand fra Gardinbus.nu kan du teste forskellige gardin typer på vinduer eller terrasse døre i de rum hvor gardinerne skal monteres. Samtidig vil gardinmanden forestå en grundig og nøjagtig opmåling dine vinduer og døre, således at dine nye gardiner kommer til at passe perfekt hertil.

Du kan læse mere, og bestille et besøg fra gardinbussen, på Gardinbus.nu

More articles