Effektiv overvågning med kameraer i top kvalitet

10 January 2019
Astrid Pedersen

editorial

Hvis du leder efter en sikker og effektiv metode, hvormed du kan beskytte din private ejendom imod tyveri, indbrud og hærværk, kan overvågning ved hjælp af video kameraer stærkt anbefales. I forhold til en decideret vagt ordning, er video overvågning en særdeles billig løsning, idet du kun har udgifter til udstyr og så selvfølgelig en eventuel abonnements baseret cloud løsning, hvis du ønsker dette.

Video overvågning giver den bedste dokumentation

Skulle du være så uheldig, at dit hjem eller din virksomhed bliver udsat for ubudne gæster, som enten stjæler eller ødelægger værdifulde genstande, er dokumentation fra video overvågning uvurderlig. Politiet kan bruge optagelser fra overvågning i forbindelse med deres opklarings arbejde, og forsikringsselskabet vil være lettere kunne beregne det rette beløb til din erstatning, hvis de har bevis for, hvad der er gået for sig.

Overvågning med video – effektiv forebyggelse

Selv om du måske ikke er den helt store tilhænger af overvågning, er det vigtigt at pointere, at løsningen i lige så høj grad er forebyggende, som den er en del af opklarings arbejdet. Med synligt opsat overvågning i form af professioneller overvågnings kameraer, kan du med stor sandsynlighed skræmme indbrudstyve og hærværksmænd fra at gennemføre deres forehavende, før de kommer i gang. Sandsynligheden for, at en potentiel gerningsmand vælger et andet mål, er større, hvis du har opsate overvågning og tilhørende mærkning.

Find det rette udstyr til overvågning online

Hos DKKamera kan du finde alt, hvad du skal bruge til effektiv overvågning af dit hjem eller af din virksomhed. I butikkens online shop på dkkamera.dk kan du se og bestille mange forskellige overvågningspakker til gode priser, som alle har det til fælles, at de indeholder alt, hvad der skal tilslutte og installere de medfølgende kameraer og andet hardware. Se det store udvalg af billige overvågningspakker på https://dkkamera.dk 

More articles