Tagrenovering – hvornår er tiden inde?

17 October 2022
Camilla Sørensen

editorial

Når du kigger op mod himlen, og du kan se de små dråber af regn piske ned ad taget, så er det tid til at tænke over en tagrenovering. Er dit tag slidt og beskidt? Eller er det måske begyndt at lække? Hvis svaret er “ja” på én eller flere af disse spørgsmål, så er det tid til at gøre noget ved det.

I denne artikel guider vi dig igennem processen med en tagrenovering – hvordan du ved, at dit tag trænger til det, og hvordan man går frem for at få udført en tagrenovering på Nordfyn.

Du skal dog huske på, at selvom du måske kan tage en del af arbejdet selv – fx med rensning af tagflader eller udskiftning af enkelte teglsten – så bør du altid overveje at få professionel hjælp til opgaven. Tagarbejde er kompliceret og kan være farligt, så det er bedst at lade en tømrer udføre den mere avancerede tagrenovering.

tagrenovering

Find hjælp til tagrenovering

Et godt sted at starte, når du skal finde en tømrer til din tagrenovering på Nordfyn, er ved at se efter anbefalinger fra tidligere kunder. Det kan også være en god ide at få flere tilbud fra forskellige tømrere – så er du sikker på, at du får den bedste pris for opgaven. Husk også altid at spørge efter referencer, og tjek eventuelt hos Byg Garanti, om tømreren er med i ordningen.

Hvis du vil være helt sikker på kvaliteten af arbejdet, kan det være en god ide at vælge en tømrer med speciale i tagarbejde. Så er du sikker på, at de har den rette ekspertise til opgaven. Og husk – en billig pris for tagrenovering er ikke altid ensbetydende med god kvalitet. Det kan godt betale sig at investere i et ordentligt udført arbejde, så du ikke skal tænke på tagrenovering igen lige foreløbig.

Vi håber, at denne artikel har givet dig en masse gode råd og nyttig viden om tagrenoveringer på Nordfyn. God fornøjelse med projektet.

More articles