Brugte biler til fornuftige priser – find dem online

11 February 2019
Astrid Pedersen

editorial

Har du én gang taget beslutningen om at anskaffe en ny bil – enten blot til dig selv, eller til hele familien – er det en god idé at lægge et stykke research forud for bilkøbet. Hvilken størrelse bil ønsker du dig, hvordan skal brændstof økonomien se ud (og skal den køre på diesel eller på benzin), hvor rummelig skal den være, skal det være en hatch back eller en sedan – og skal den fortrinsvis bruges til små ærinder eller daglig pendling? Alle disse ting har betydning, når du køber bil. Og siden en bil ikke er nogen lille post på budgettet, skal du helst have disse prioriteter på plads, så du ikke senere fortryder dit køb.

Ny bil eller brugt bil – hvad er bedst?

Det er selvfølgelig rigtig fristende og tillokkende at anskaffe sig en fabriksny bil, som er ganske uberørt af menneskehånd, og som har alle de nyeste og smarteste features samt top of the line ekstra udstyr. Men hvis du vil have mest muligt bil for pengene, er det ikke en ny bil, du skal købe. Din nye bil vil tabe størstedelen af sin værdi inden for det første par år, og så vil du hurtigt blive ked af at have brugt så mange penge på den.

Tænk på, at du kan få en brugt bil – som for måske tre år siden var den hotteste nye model i sit mærke – for en brøkdel af dennes nypris. En brugt bil er ikke nødvendigvis skamkørt eller defekt. Mange leasning- og udlejnings virksomheder sælger deres biler efter et par år, eftersom kunderne foretrækker nye biler. Og køber du bilen gennem en autoriseret brugtvogns forhandler, er du sikker på, at bilen er tjekket efter i alle ender og kanter, således at du får en bil, hvor der er sammenhæng imellem pris og kvalitet. Se det store udvalg af billige brugte biler på https://www.biltorvet.dk/ 

More articles