Lær at skabe flotte tryksager med InDesign kurser

Lær at skabe flotte tryksager med InDesign kurser

Arbejder du ofte med grafik, og gad du godt være i stand til at fremstille din virksomheds egne tryksager – fra visitkort til kataloger? Så kan du med fordel tilmelde dig et kursus i det kendte og anvendte program Adobe InDesign.

Hvad bruger man Adobe InDesign til?

Måske har du tidligere leget med Adobe Photoshop, og moret dig med at redigere billeder eller lave flotte grafikker. I den forbindelse har du nok savnet muligheden for på overskuelig vis at kunne fremstille tryksager, som er optimerede i forhold til trykkeriets specifikationer og præferencer, og som er flot sat op med lige marginer og ens skrift typer.

Denne mulighed har du med Adobe InDesign. Hvor Adobe Photoshop mestendels anvendes til billed redigering og tilpasning, og Adobe Illustrator er et fantastisk værktøj, når det handler om at frembringe eksempelvis flotte logoer og vektor grafik, er Adobe InDesign særligt designet som et redskab til produktion af tryksager.

Med Adobe InDesign kan du skabe hele bøger såvel som brochurer, pamfletter, pjecer, flyers og plakater og eksportere dem til PDF i et format som trykkeriet kan håndtere, komplet med skæremærker, bleed, og hvad der ellers er påkrævet. Mange trykkerier udsender sågar presets, som kan loades ind i Adobe InDesign, således at du er helt sikker på at benytte de rette indstillinger når du eksporterer.

Hvor kan jeg lære mere om Adobe InDesign?

Hvis du ønsker at blive klogere og skarpere på Adobe InDesigns mange anvendelses muligheder, kan du finde et kursus, som passer til dig og til dit niveau, hos 4D. 4D er Danmarks førende udbyder af it kurser målrettet erhvervslivet, og tilbyder således en lang række kurser i Adobe Creative pakken – her under Adobe InDesign.

Du kan læse mere om Adobe InDesign kurser, og tilmelde dig det kursus, som matcher dine behov, på 4d.dk