Sådan finder du et entreprenørfirma til dit projekt

28 January 2022
Steffen Petersen

editorial

Hvis man står og skal i gang med et større byggeprojekt, hvad enten det drejer sig om at bygge nyt hus, eller udvide det eksisterende, så er der mange fordele ved at hyre en entreprenør til opgaven. Ved at hyre en entreprenør skal man kun håndtere et enkelt firma, i stedet for flere forskellige, som f.eks. tømrer, murer og VVS’ere. I denne artikel giver dig et par gode råd at huske på, hvis du står og skal finde en entreprenør til dit næste projekt.

image

Ræk ud til folk i din omgangskreds

Alle mennesker har et netværk bestående af forskellige mennesker, der alle arbejder indenfor forskellige områder. Der kan derfor være en god chance for at der også findes en der beskæftiger sig med byggeri, og enten er entreprenør eller kender en entreprenør de kan anbefale til dig. I mange tilfælde er en personlig anbefaling også en god indgang til at få en bedre pris på projektet, samt en hurtigere leveringstid. Så sørg for at bruge dit netværk.

Gør brug af internettet

Hvis du ikke har held med at finde hvad du søger i dit netværk, er det en god idé at søge på internettet. Her kan man finde alle typer af firmaer, så det er bare at gå i gang. Har du brug for en entreprenør i Sønderborg eller omegn, skriver du blot “entreprenør sønderborg” eller “entreprenør nær mig” i søgefeltet og du vil herefter kunne se de forskellige firmaers hjemmesider i søgeresultaterne.’

Led efter anmeldelser

For at danne sig et indtryk af et firma inden man hyrer dem, kan man læse anmeldelser forskellige steder på nettet. Man kan for eksempel klikke sig ind på en hjemmeside som Trustpilot eller finde de forskellige firmaers Facebooksider og læse anmeldelser eller kommentarer der. Så kan man lyn hurtigt danne sig et indtryk af hvordan firmaet er.

More articles