Professionel træfældning i Højbjerg og omegn

20 May 2021
Astrid Pedersen

editorial

Er et af træerne i din have blevet lidt stort, og overvejer du at fælde det? Så bør du læse med her.

Hvornår skal jeg lade et træ fælde?

Bor du i hus skal du være opmærksom på at visse grundejer foreninger kun tillader træer af en vis højde i villa eller parcelhus haverne. Dette er ikke udelukkende af æstetiske grunde, men også af hensyn til sikkerheden.

Et stort og højt træ kan være i fare for at vælte under en storm og dermed udrette store skader samt bringe menneskeliv i fare. Hvis et af dine træer er vokset ud over den tilladte højde bør du således lade det fælde af et professionelt træfældningsfirma.

Hvem kan hjælpe med en træfældning i Højbjerg?

Hvis din bolig har sin beliggenhed i Højbjerg eller andet steds i nærheden af Århus kan du med fordel kontakte 1-2-træfældning.dk ApS når du har brug for hjælp til at fjerne et eller flere træer. 1-2-træfældning.dk ApS har mange års erfaring med – og tilsvarende stor ekspertise inden for – fældning, topkapning og beskæring af tærer, grene og buske.

Hos 1-2-træfældning.dk ApS er du garanteret en professionel fjernelse af dit træ uanset dettes type, størrelse og sort. 1-2-træfældning.dk ApS vil altid kunne tage det rette bestik af situationen og således vælge den rette metoder til fjernelse af dit træ. Træfældning vil med 1-2-træfældning.dk ApS til hjælp kunne foregå på forsvarlig og sikker vis uden at bringe hverken mennesker eller materiel i fare.

1-2-træfældning.dk ApS vil til hver en tid kunne vurdere om dit træ kan fældes på konventionel vis, eller om metoden topkapning skal tages i anvendelse. Og så kan du være sikker på at forsikringen dækker skulle din 1-2-træfældning.dk ApS mod al forventning medføre skader på eksempelvis parkerede biler eller cykler, eller på øvrige elementer i haven.

Du kan læse mere om 1-2-træfældning.dk ApS på hjemmesiden 1-2-traefaeldning.dk.

More articles