Se de flotteste træterrasser udført af erfaren tømrer

04 February 2021
Astrid Pedersen

editorial

Skal sommerferien 2021 være en hyggelig staycation for hele familien – og overvejer I at droppe det lejede sommerhus til fordel for hygge og afslapning på egen matrikel? Så kan du med fordel investere ferierejse pengene i opførelsen af en lækker træ terrasse som kan danne rammen om jeres samvær.

Kan jeg selv designe og bygge en træterrasse?

Måske ser du dig fint i stand til at måle op, købe terrassebrædder i det lokale byggemarked, og så tømre et fint trædæk sammen som kan udgøre et stabilt underlag for havemøbler og husstandens grill. Men hvis du er blot en kende mere ambitiøs allierer du dig med en faglært tømrer – og gerne én med speciale inden for fremstilling af træ terrasser.

Dine egne forsøg som gør det selv mand vil med sikkerhed blegne når du ser hvad en sådan håndværker kan præstere. Og med en professionelt opført træ terrasse vil din bolig med sikkerhed blive tilføjet ekstra værdi hvilket betyder at en træ terrasse effektivt er en investering i din ejendom.

Hvem kan hjælpe mig med at bygge en professionel træterrasse?

Hvis du virkelig ønsker kvalitet for pengene går du som nævnt efter en tømrer som har ekspertise inden for – og gerne mange års erfaring med – design og konstruktion af træ terrasser. På den måde er du sikret at din nye træ terrasse bliver opført af en fagperson som er i stand til at vælge de mest velegnede materialer og forarbejde dem på en måde så din træ terrasse kommer til at fremstå solid og bæredygtig de næste mange år.

En sådan tømrer finder du i Andreas la Cour som er manden bag den danske tømrer virksomhed Kun Terrasser ApS. Du kan læse mere, og se flotte eksempler på Andreas la Cours træ terrasser, på Kun Terrasser ApS’ hjemmeside https://www.kun-terrasser.dk/.

More articles