Flotte træterrasser – en berigelse af din bolig

03 February 2021
Astrid Pedersen

editorial

Er du klar til at tilbringe sommeren 2021 herhjemme i Danmark? Det er der rigtig mange danske familier, som er. Af åbenlyse årsager er det faktisk et fåtal som satser på at kunne rejse udenlands på ferie inden for det kommende år. Og derfor vælger mange danskere at blive hjemme under vore egne lune og lyse himmelstrøg hvor man kan nyde måske den mest fantastiske sommer i verden.

Bliv hjemme og invester i en flot træterrasse

Det høje antal danskere som vælger at holde ferie inden for landets grænser har dog sin bagside. Søgningen på sommerhuse, ferieboliger og campingpladser er enorm – og mange steder melder allerede nu tæt på udsolgt. Samtidig kan du forvente at priserne på især de attraktivt beliggende sommerhuse får et hak op. Og så er det pludselig ikke billigere at ferie i Danmark end i udlandet.

I stedet for at leje et dyrt sommerhus kan du vælge at investere ferierejse pengene i din bolig. Dette er altid en god investering. Og hvis den samtidig kan bringe glæde til familien så længe i er bosiddende i huset er det blot en ekstra bonus.

Du kan for eksempel vælge at lade en flot og funktionel træterrasse opføre. Med en træterrasse kan du og familien få det bedste ud af sommeren. En træterrasse danner en naturlig overgang mellem boligen og haven og udgør samtidig et stabilt underlag under såvel havemøblerne som grillen når måltiderne skal indtages under åben himmel.

En professionelt opført træterrasse som er bygget til at kunne holde i mange år vil være et kæmpe aktiv for din bolig i forbindelse med et eventuelt fremtidigt salg. Og vælger du at lade din træterrasse helt eller delvist overdække kan den faktisk bruges som et ekstra rum i huset.

Du kan få hjælp til opførelse af træterrasser på Sjælland hos Andreas la Cour fra Kun Terrasser ApS – læs mere på kun-terrasser.dk.

More articles